maandag 11 april 2011

je levensweg

Hier is dan mijn levensweg. Met de symbolen die je al eerder moest maken, moest je nu je levensweg (of weg van huis naar school) tekenen. Je moest je laten inspireren door een aboriginalkunstwerk die je van tevoren moest opzoeken. Ik had er een waarbij er allemaal cirkels waren. Toen kwam ik op het idee om vanaf het midden elke cirkel als een levensjaar te gaan tekenen. Per jaar zie je dus wat er allemaal is gebeurd. En in het denkwolkje linksboven zie je wat ik allemaal in mijn toekomst wil bereiken. Ik had voor deze opdracht een 7.9.

maandag 28 februari 2011

aboriginal kunst symbolen



Hier is weer een nieuwe opdracht! Het gaat over aboriginal kunst. Je moet je levensweg of je weg van huis naar school tekenen. Ik heb voor mijn levensweg gekozen. Eerst moest je symbolen voor je weg bedenken en uitwerken. Het resultaat zie je hiernaast. Ik had hiervoor een 8. Wordt vervolgd!

maandag 17 januari 2011



Dit is de volgende opdracht! Je moest een affiche maken voor iets wat je zelf mocht verzinnen. Maar het mocht niet commercieel zijn. Ik heb gekozen voor de Open dag van het ZSC. Eerst moest je een schets maken. Daarna mocht je hem uitwerken. Je mocht zelf weten met wat. Ik heb voor stift gekozen. Het was een hele leuke opdracht. Ik heb er een 8 voor gekregen.